Izvor: Radio 021, 14.Jul.2020, 12:49

Objavljen oglas za prodaju zgrade Radničkog, početna cena skoro šest miliona evra

Gradska uprava raspisala je javni oglas za prodaju zgrade Radničkog po početnoj ceni od 5.835.946,75 evra.

U oglasu se navodi da se ova 13-spratnica prodaje u viđenom stanju i da će se javno nadmetanje održati 25. avgusta u 13 časova u prostorijama Uprave za imovinu i imovinsko-pravne odnose u Narodnog fronta 53 (bivša Opština Liman).

Na licitaciji mogu da učestvuju domaća i strana fizička i pravna lica, koja uplate depozit od 1.167.190 evra.

Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vlasnik zgrade koja je izgorela u požaru 6. aprila 2000. godine će moći da rekonstruiše ili sruši postojeći objekat i na istom mestu sagradi novi poslovni prostor.

Grad se odlučio na prodaju zgrade Radničkog, koji je do požara bio dom Novosadskog otvorenog univerziteta, jer godinama lokalna vlast nije mogla da se odluči šta će sa ovom zgradom i nije postojala spremnost da se uloži u njenu obnovu kako bi eventualno služila za potrebe građana ili lokalne administracije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Prodaje se deo čuvene beogradske palate: Početna cena 20,6 miliona evra

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 09:24

Beograd -- Grad Beograd po početnoj ceni od 20,6 miliona evra ponudio je na prodaju deo Palate Beograd - Beograđanke, objavljeno je danas...Ukupno je ponuđeno više od 19 hiljada kvadratnih metara poslovnih prostora u ovoj zgradi...Budućeg kupca Beograd će obavezati da u roku od tri godine izvede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.