Izvor: Radio 021, 19.Okt.2020, 22:39

Oba učesnika večitog derbija prijavljena Disciplinskoj komisiji

Disciplinskoj komisiji FSS biće prijavljena oba učesnika večitog derbija, zbog nepoštovanja pravila i uputstava o organizaciji fudbalskih utakmica u doba epidemije.

Partizan očekuje kazna zbog katastrofalno loše organizacije meča sa Crvenom zvezdom, prenosi SK. Službena lica evidentirala su mnogo više od dozvoljenog broja ljudi na tribinama.

Pre početka meča ubeležen je još jedan skandal. Na jarbolu je bila istaknuta Zvezdina zastava, sa dve zvezdice na grbu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Gosti su tražili da se skine sporna zastava i postavi zvanična, sa tri zvezdice. Od toga, međutim, nije bilo ništa, pa je skinuta i Partizanova zastava. Tako je nedeljni derbi, verovatno, jedini u modernoj istoriji odigran bez klupskih obeležja.

Prema uputstvima, utakmicu u Humskoj mogli su da gledaju isključivo predstavnici klubova i medija. Međutim, nije bilo tako. Prijavljeno je da su čak iza golova stajali pojedini navijači, pokriveni fotoreporterskim markerima.

Jedan od njih je, sredinom drugog poluvremena, loptom pogodio Milana Borjana. Golman Crvene zvezde našao se na udaru lažnih fotoreportera uoči izjednačujućeg gola Aleksandra Kataija, s bele tačke. Na insistiranje delegata Branka Stojakovića, u poluvremenu utakmice, prostor iza gola morala su da napuste dvojica lažnih fotoreportera.

Na tapetu disciplinskog organa biće i Crvena zvezda. Gostujućem timu na teret se stavlja neadekvatna primena epidemioloških mera.

Konačnu odluku Disciplinska komisija FSS doneće za desetak dana.

Autor: SK

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.