OVO JE MILOŠ, NA KOJEG SE SRUŠILA SMRTONOSNA CEV: Želeo je da se vrati u Novi Sad i nastavi školovanje (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MILOŠ, NA KOJEG SE SRUŠILA SMRTONOSNA CEV: Želeo je da se vrati u Novi Sad i nastavi školovanje (FOTO)

Student Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi poginuo je 3. oktobra u Čikagu, kada se na njega sručila vodovodna cev sa kamiona kojim je upravljao za vreme programa "Work and travel" u SAD.

Njegova tragična sudbina uznemirila je sve njegove prijatelje, koji su otkrili da je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada planirao da se posle tri godine u Americi vrati u otadžbinu.

- Uskoro je nameravao da se vrati u Novi Sad, da nastavi školovanje i vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << porodicu - otkrili su oni i naglasili da je Miloš bio divan prijatelj i pozitivan momak.

Foto: Facebook/Milos Grujić

Da podsetimo, nesrećni mladić radio je kao vozač kompanije “Delta Currier group” i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Umesto toga, nekoliko cevi se otkačilo i sručilo na njega.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu “St. Džejms”, ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

BAKA MILOŠA GRUJIĆA NASTRADALOG U AMERICI: Celu Ameriku je obišao, zar cevi da ga ubiju

Izvor: Kurir, 05.Okt.2016

...Grujić je poginuo u ponedeljak kada su se cevi koje je prevozio iz šlepera obrušile na njega..- Moj Miloš je otišao za Ameriku pre dve i po godine, u maju mesecu, da zaradi novac pa da se vratiStudirao je DIF u Novom Sadu, na trećoj godini je napustio i otišao kao spasilacNi fakultet nije završio,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.