Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠ "Miloš Crnjanski" na Satelitu će biti ili kompletno obnovljena ili izgrađen novi objekat

Osnovna škola "Miloš Crnjanski" na Satelitu biće ili kompletno rekonstruisana ili će biti izgrađen novi objekat, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Kako je Vuičević rekao prilikom današnjeg obilaska te obrazovne ustanove, uslovi za rad u njoj trenutno nisu zadovoljavajući.

"OŠ 'Miloš Crnjanski' nam je jedan od prioriteta, objekat je u veoma lošem stanju, a urbanisti će nam reći da li je opravdano da gradimo u dvorištu nov objekat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pa da kasnije na mestu postojećeg budu izgrađeni sportski tereni. Mi navijamo za tu opciju kako bi Satelit dobio najmoderniju školu koja bi bila tako projektovana da đaci mogu da je pohađaju u jednoj smeni", naveo je Vučević.

Gradonačelnik je dodao da su predstavnici Grada i Pokrajine razgovarali i sa direktorima drugih škola u Novom Sadu o tome šta sve može da se učini kako bi se poboljšali uslovi za rad, i da je jedan od planova i proširenje OŠ "Ivan Gundulić" na Podbari.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OŠ „Miloš Crnjanski“ će biti ili kompletno obnovljena ili će biti izgrađen novi objekat

Izvor: NoviSad.com, 02.Sep.2019

Osnovna škola „Miloš Crnjanski“ na Satelitu biće ili kompletno rekonstruisana ili će biti izgrađen novi objekat, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On je prilikom današnjeg obilaska te škole u društvu predsednika..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.