Nožem napao ženu i tri ćerke jer su previše oskudno obučene

Izvor: Radio 021, 19.Jul.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem napao ženu i tri ćerke jer su "previše oskudno obučene"

Francuska policija je uhapsila čoveka koji je nožem napao ženu i njene tri maloletne ćerke u odmaralištu u Alpima, prenose svetski mediji.

Kako navode lokalni mediji, muškarac marokanskog porekla je ženu i decu staru 8, 12 i 14 godina napao nakon komentara da su "previše oskudno obučene".

Do napada je došlo oko deset sati ujutru, a muškarac je prvo napao tri devojčice na verandi kuće, a zatim je ušao unutra i napao majku. Nezvanično, najmlađa devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se bori za život.

Zvaničnici nisu saopštili kakve su povrede zadobile napadnuta žena i devojčice, a nisu želeli ni da spekulišu o motivima napada, zbog atmosfere nakon napada u Nici.

Napadač živi u Parizu, ima kriminalni dosije zbog sitnijih krivičnih dela izvršenih u poslednjih 15 godina, a bio je na odmoru sa trudnom suprugom i dvoje dece.

Žrtve napada su iz Nanta.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.