Novosadski žandar oborio Ginisov rekord sa 5.820 zgibova

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski žandar oborio Ginisov rekord sa 5.820 zgibova

Poručnik novosadske Žandarmerije Vinko Trivunović (37) nakon 24 sata oborio je  Ginisov rekord u zgibovima uradivši 5.820 zgibova.

Trivinović je u sali za vežbanje juče u 12 sati počeo da radi zgibove, a nakon 24 sata je oborio pređašnji rekord od 5.800 zgibova.

Njegov pokušaj obaranja rekorda su neprestano pratile kolege iz Žandarmerije, a kamerama je sniman čitav proces uz beleženja svakog zgiba.

Novosadski žandar je radio po šest zgibova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u seriji, a ovaj naporan poduhvat je pratila i medicinska ekipa.

Trivunović se za obaranje Ginisovog rekorda pripremao dve godine.

Predstavnici Ginisa nisu uživo pratili čitav događaj jer da bi oni to zaista na licu mesta verifikovali, potrebno je platitiviše hiljada evra.

Vinko je uspeo da sakupi 1.000 evra i plati kotizaciju, a čitav događaj sniman je po pravilima Ginisa pa će im materijal ubrzo biti prosleđen.

Trivunović je inače poreklom iz Gajdobre, godinama živi i radi u Novom Sadu, a u žandarmeriji je 13 godina.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.