Izvor: Novine novosadske, 17.Avg.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski inspektor rada uhapšen zbog mita

Kriminalistička policija odredila je zadržavanje do 48 sati republičkom inspektoru rada Peri N. (44) iz Novog Sada, zbog sumnje da je počinio krivično delo primanje mita.
Ovaj inspektor rada se tereti da je zahtevao i primio mito, u iznosu od 7.000 dinara, od vlasnika jednog ugostiteljskog objekta, u kome je prilikom službene kontrole, uočio izvesne nepravilnosti.
Policija sumnja da je Pera N. tražio od vlasnika lokala mesečnu svotu od 6.000 dinara, kako ne bi podneo prekršajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << prijavu i kako bi uništio zapisnik o izvršenoj kontroli.
Policija će ga, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, dovesti na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.
Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Inspektor rada pao na mitu

Izvor: Mondo, 17.Avg.2012

Inspektor rada Pera N. (44) iz Novog Sada uhapšen je pod sumnjom da je zahtevao i primio mito od 7.000 dinara, saopštila je danas novosadska policija...On je mito primio od vlasnika ugostiteljskog objekta u kojem je prilikom službene kontrole uočio nepravilnosti, piše u saopštenju...Uz to postoji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.