Izvor: Radio 021, 14.Apr.2021, 13:56

Novosadska liga: Veterničani mirni, TSK vreba

Utakmice 23. kola Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala, donele su zanimljive rezultate timova iz vrha.

Derbi kola mogao je da se igra se na Salajki, gde je Slavija dočekala lidere šampionata iz Veternika. Publika je mogla da prati uživo prenos ovog meča, te se očekivalo da će timovi iz vrha tabele prikazati više.

Međutim, oba tima su igrala oprezno i nije bilo mnogo šansi, te su mreže mirovale tokom 90 minuta. Veternik je zadržao lidersku poziciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dok je Slavija četvrta.

Po igri i golovima, pokazalo se da se pravi derbi igrao u Sremskoj Kamenici, gde je trećeplasirani Fruškogorac dočekao drugoplasirani TSK. "Palo" je pet golova, a pobedu, rezultatom 3:2, odneli su Temerinci.

TSK je poveo iz penala preko Pupovca, da bi Dragojlović doneo izjednačenje. Međutim, u 30. minutu Tomić povećava na 2:1 za Temerince. Pobedu TSK-a je zaključio Pupovac u 77. minutu, a Kameničani su uspeli samo da ublaže poraz, drugim golom Dragojlovića u 81. minutu.

Pet golova viđeno je i na susret dve Bačke. Ovog puta, domaćini su bili momci iz Đurđeva, ali su pobedu odneli ipak gosti iz Begeča. Poveli su domaćini u 18. minutu preko Letića, ali su Begečani izjednačili tri minuta kasnije uz pomoć Đakovića.

U drugom poluvremenu se igralo dosta žustrije i obe ekipe su želele pobedu u svom džepu. Međutim, gosti su ti koji su pokazali da su gladniji bodova. U 48. za preokret pogađa Kosić, da bi samo šest minuta kasnije Leđanac praktično obezbedio pobedu Bačkoj iz Begeča. Momci iz Đurđeva uspeli su samo da smanje razliku, te da golom Ignjića ublaže gol razliku.

U ostalim mečevima igrali su: Omladinac - Titel 2:2, Futog - Tatra 1:0, Fruškogorski partizan - Jedinstvo 0:1, Petrovaradin - Hajduk 2:3, Sirig - Šajkaš 0:1.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.