Novosadska jesen od danas na Spensu

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska jesen od danas na Spensu

Novosadska jesen, 12. po redu, počinje danas i trajaće do 24. oktobra na Spensu.

Jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u gradu, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada, a podržava Grad Novi Sad ima tri izložbene celine:

- izložba cveća i sadnica (oko 80 izlagača)

- izložba meda i zdravstveno bezbedne hrane (oko 50 izlagača)

- izložba starih i umetničkih zanata (oko 90 izlagača)

Manifestacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Novosadska jesen" već 12 godina tradicionalno daje doprinos razvijanju ekološke svesti građana, kroz organizovanje brojnih stručnih tribina, predavanja, okruglih stolova i radionica o aktuelnim ekološkim temama. Organizuje se pod sloganom "Jesen je pravo vreme za sadnju", a pored toga što posetioci mogu na njoj naći sve što je potrebno za hortikulturno uređenje, jer su prisutni izlagači iz cele zemllje, mogu od njih i dobiti praktične savete u vezi nege i uzgoja cveća i sadnica.

Procena je da manifestaciju u toku pet dana trajanja poseti oko 60.000 posetilaca.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Počela Novosadska jesen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2015

Tradicionalna Novosadska jesen dvanaesta po redu, počela je danas na SPENS-u i trajaće do 24.oktobra. Posetioci imaju priliku da kupe najrazličitije sadnice, lukovice, rukotvorine, lekovito bilje i napitke...Organizatori manifestacije, Pokret gorana, navode da su prezadovoljni odzivom izlagača. Manifestacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.