Novosađankama koje su ucenjivale snimkom seksa ukinut pritvor

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađankama koje su ucenjivale snimkom seksa ukinut pritvor

Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor dvema Novosađankama Tijani Ć. (25) i Ivani K. (28) koje se sumnjiče da su ucenjivale biznismena iz Kraljeva.

One su od njega različite novčane iznose kako ne bi objavile video-snimak seksualnog odnosa. One će biti puštene iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu da se u daljem toku postupka brane sa slobode. Istom odlukom sud je odbio predlog tužioca da se trećoj osumnjičenoj Jeleni Romanić, koja je takođe iz Novog Sada, odredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pritvor.

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je krivično vanraspravno veće suda, uvažavajući žalbu branioca Ivane Kecman, a u odnosu na Teodoru Ćamil po službenoj dužnosti, preinačilo rešenje sudije za prethodni postupak i ukinulo im pritvor. Pritvor im je, kako je dodala, zamenjen merom zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima.

Isto veće je takođe odbilo kao neosnovanu žalbu Višeg javnog tužilaštva na rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog da se prema Romanićevoj odredi pritvor.

One su nedavno uhapšene prilikom primopredaje 5.000 evra u jednom beogradskom restoranu, a mediji pišu da im je oštećeni pre toga već isplatio oko 30.000 evra. Sumnja se da su duže vreme od oštećenog zahtevale različite novčane iznose kako ne bi javno objavile ili predale njegovoj porodici sporni snimak.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosađankama koje su biznismena ucenjivale snimkom seksa ukinut pritvor

Izvor: NoviSad.com, 28.Dec.2016

Novosađankama Tijani Ć. (25) i Ivani K. (28) koje se sumnjiče da su ucenjivale biznismena iz Kraljeva snimkom seksa Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor. foto: A. K..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.