Novosađanka izabranica Borijela

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Dec.2010, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka izabranica Borijela

Mlada Novosađanka Nina Seničar u tajnoj je vezi s fudbalerom Rome Markom Borijelom. Iako se još tokom leta šuškalo da je 24-godišnja Srpkinjam jedna od najlepših devojki sveta osvojila srce fudbalera, priča je ubrzo demantovana. Ali agilni italijanski paparaci ipak su uslikali par koji je bezuspešno pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da se sakrije.
Priča o Nini i Marku zapravo je počela još letos, kad su ih mediji u Italiji proglasili za par. Njih dvoje se nisu oglasili tim povodom. U to vreme lepa Nina je učestvovala u rialiti serijalu italijanskoj verziji Survajvora
Tabloidi su tvrdili da je Nina pre odlaska u Nikaragvu bila u vezi sa Fabijom Borijelom, rođenim bratom fudbalera i da je noć pre odlaska na snimanje Survajvora provela u Markovom domu. Mediji su mislili da se zabavlja s njim, da bi otkrili da je u vezi sa mlađim Broijelom, koji takođe igra fudbal.
Iako su nedavno osvanule Borijelove slike sa Rumunkom Madalinom Geneom meidji tvde da se napadač Rome već tri meseca tajno viđa sa Seničarovom. Dokaz je pronađen u rimskom Šeratonu, hotelu gde fudbaler živi, u koji Nina svraća bar dva puta nedeljno. Svaki put posle poseta Nina se iskrada na zadnji izlaz kako bi izbegla paparace. Ali , izgleda ne uspeva.





Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.