Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020, 11:41

Novosađaninu zbog pokušaja ubistva na Limanu određeno 48 sati zadržavanja

S. D. (24) iz Novog Sada uhapšen je zbog pokušaja ubistva i nošenja oružja bez dozvole.

Sumnja se da je sinoć oko 22:30 časova u kafiću na Bulevaru cara Lazara 92, hicima iz pištolja u stomak ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni i počinilac su zajedno bili u lokalu, potom su se posvađali, nakon čega se čula pucnjava. Svedoci događaja navode da su čuli rafalnu paljbu.

Policija je kod osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pronašla pištolj iz kog je, kako se sumnja, pucao, a pretresom njegovog stana 665 metaka.

Povređeni muškarac zbrinut je u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosađaninu zbog pokušaja ubistva na Grbavici određeno 48 sati zadržavanja

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020

S. D. (24) iz Novog Sada uhapšen je zbog pokušaja ubistva S.P. i nošenja oružja bez dozvole...Sumnja se da je sinoć oko 22:30 časova u kafiću na Bulevaru cara Lazara 92, hicima iz pištolja u stomak ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca...Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni i ranjeni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.