Izvor: Luftika.rs, 15.Maj.2021, 15:13

Novosađani su poznati po lepom vaspitanju, ali ova poruka je najslađa ikada

Neko ima samo komšiluk, a neko susede za ponos i suživot u dobru i zlu.
Ova fotografija je dokaz da komšije nisu samo oni što kradu sijalice iz liftova, parkiraju se na tri mesta odjednom i bacaju smeće kroz prozor.
Ona je dokaz da postoje ljudi koji neguju dobrosusedske odnose jer su zlata vredni u ova besna, prljava i zla vremena.
I samo to što je ova slika iz Novog Sada vest pokazuje u kakvom vremenu i svetu, nažalost, živimo.
Kako god bilo, jedna poruka zalepljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na ulaznim vratima zgrade menja dan. A u njoj piše:
“Drage komšije, obaveštavam vas da će se u subotu, u stanu 201 održati proslava rođendana i upadanja na master u Italiju! S obzirom na to da razloga za slavlje ima mnogo, trudićemo se da budemo što tiši i svu buku prekinemo do 1h.
Ukoliko budemo preglasni, molim vas da nas sami opemenete i usput popijete piće sa nama! Slobodno svratite, okupljanje kreće u 19h i poslužite se karamelama! Hvala na razumevanju, mnogo mi znači. Komšinica iz stana 201.”
Negde na Novom naselju u Novom Sadu…🥰 sa IG pic.twitter.com/v8YOsmTkzs
— Olga (@Odri012) May 14, 2021

Čuvajmo komšije sa toplom dušom koje kite ulaze naših zgrada, nije nam još puno takvih ostalo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.