Novosađani se žale na kriterijume za određivanje poreskih zona

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani se žale na kriterijume za određivanje poreskih zona

Komisija za predstavke i predloge dobila je niz pitanja iz nekoliko mesnih zajednica, uglavnom u vezi sa komunalnim uređenjem grada.

Građani MZ "Gavrilo Princip" uputili su primedbe na odgovore iz Poreske uprave koji, kako kažu, nisu bili dovoljno jasni i konkretni, a odnose se na kriterijume na osnovu kojih su određene poreske zone. Prema njihovim rečima, taj deo grada nije dovoljno dobro i kvalitetno uređen da bi pripadao drugoj poreskoj zoni, pa su uputili zahtev da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zonirani kao treća poreska zona.

Mesna zajednica "Omladinski pokret" peticijom traži postavljanje teretane na otvorenom. U Gradskoj upravi za komunalne poslove odgovoreno je da će Zavod za izgradnju grada razmatrati sve predloge mesnih zajednica i da će, u skladu sa Programom uređivanja građevinskog zemljišta i finansijskim mogućnostima, udovoljiti što većem broju zahteva građana.

Pristigla je i peticija građana dela MZ "Petrovaradin" koja se odnosi na otvaranje još jednog stajališta linije 9a, u Ulici Račkog, u blizini raskrsnice ka Bukovcu. Prema njihovim rečima, sada je razmak između autobuskih stanica velik što svim korisnicima ove linije predstavlja veliki problem.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.