Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani će imati priliku da u petak i subotu ponovo dokažu humanost i solidarnost

Svu svoju očuvanu odeću, koju više ne nose, Novosađani će 25. i 26. oktobra imati priliku da ostave na tzv „dobrim čivikucima“, koji će biti postavljeni na glavnom platou ispred Spensa.
Akcija će trajati u petak i subotu, od 10 do 17 časova, a oni kojime je odeća potrebna moći će besplatno da je uzmu, piše 021.
Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje Novosađani imaju priliku da pokažu solidarnost i da čišćenjem ormara od viška odeće učine dobro delo, kompanija JYSK >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << će organizovati istovremeno u još nekoliko gradova u Srbiji.
„Dobri čiviluci“ su prvi put postavljeni prošlog proleća na beogradskim ulicama, kada su privukli veliku pažnju građana. Upravo to je bio podsticaj za kompaniju JYSK da nastavi sa ovom akcijom i u drugim gradovima, te da pruži priliku njihovim građanima da pomognu svojim ugroženim sugrađanima, koja je potrebna nova topla garderoba za predstojeću zimu.
Akciju „Dobri čiviluci“ kompanja JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom „Block & Roll“, koja kampanjom „Deset dobrih ideja“ obeležava desetogodišnjicu rada.
Tate Novosađani kupili novu opremu Dečijoj bolnici i tako postali face godine

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.