Novogodišnji šoping u Promenadi – vodič kroz sniženja i popuste

Izvor: Luftika.rs, 17.Dec.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji šoping u Promenadi – vodič kroz sniženja i popuste

Kuda za Novu godinu? Ovo pitanje neizbežno sebi postavljamo u decembru, uz večite brige – kako se doterati za najluđu noć, šta obući, kako se našminkati, koji parfem odabrati…
Bilo da se ide na doček na trgu u Novom Sadu kako bi se uživalo u muzici popularnih pevača i bendova, naravno, i ponoćnom vatrometu, bilo da se novo leto dočekuje u restoranu, kafeu, na žurci, u krugu porodice, svaka od ovih prilika zaslužuje stajling koji se razlikuje od svakodnevnog.
Ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zaboraviti ni to da se u ponoć, osim poljubaca, s najbližima i najdražima razmenjuju pokloni…
Novogodišnji šoping vikend
Predstoji nam, dakle, uzbudljivi novogodišnji (i božićni!) šoping koji iščekujemo cele godine jer, osim u kupovini, neizmerno uživamo u prazničnom ambijentu i atmosferi.
Prva asocijacija na sve što smo nabrojali jeste – Promenada, najveći i najlepši šoping centar u Vojvodini.
A tamo su se već pobrinuli za nezaboravan praznični ugođaj: sve blista i svetluca, miriše, pulsira, prosto mami na obilazak popularnih radnji, koje u okviru Novogodišnjeg šoping vikenda od 21. do 22. decembra pripremaju sjajne akcije i popuste.
Sve na jednom mestu
Ako se zna da Promenada ima ubedljivo najbolju ponudu svetski poznatih robnih marki, jasno je da prava kupovina počinje i završava upravo ovde.
Pogledajte samo fenomenalnu ponudu u multibrend radnji Fashion& Friends i XYZ Fashion Store, ali i sjajne kolekcije Calvin Kleina, Diesela i Gagliardija, kao i smele modele i najsvežije trendove brendova kao što su Mohito, Zara, Bershka, Reserved, Cropp i House…
Osim svečane (i kežual, ako više volite) garderobe i obuće, u Promenadi ćete pronaći i najkvalitetniju šminku, parfeme i savršen nakit – da obradujete sebe ili dragu osobu. Kad smo već kod darivanja, tu su najsavremeniji tehnički uređaji, igračke, knjige, slatke sitnice za kuću… Sve što možete zamisliti, pa i više od toga!
Da ne zaboravimo: popusti će biti objavljeni pre vikenda na sajtu Promenade.
Za svakog po nešto
Ne treba posebno napominjati da će u novogodišnjem šopingu uživati i mališani koji obožavaju igraonicu u Promenadi. Starijima preporučujemo predah uz ukusan obrok, desert ili dobar koktel (topao čaj) koji, ako im ne smeta svežije vreme, mogu pijuckati i na prelepoj terasi odakle puca predivan pogled na naš lepi grad, sve do Tvrđave i Fruške gore.
Srđan Šveljo: Makeover za posetioce Kao i uvek kada je reč o posebnim prilikama, Promenada je za posetioce pripremila iznenađenje. Poznati modni stilista Srđan Šveljo, u okviru Refresh your style akcije, upriličiće za posetioce šoping centra makeover, i to na licu mesta.
Srđan, koji je godinama uređivao modne strane naših najprestižnijih časopisa – Lepota&Zdravlje, Joy i L’Officiel, poznat je po vrlo zapaženim revijama i sjajnim muškim editorijalima, ali i originalnim stajlinzima kreiranim za magazine u kojima radi.
Osim kao modni guru, Šveljo je poznat i u muzičkim krugovima: duže od decenije bio je zvezda radija IN gde je pod imenom DJ Fanatic imao svoju autorsku emisiju.

Srđan će Refresh your style akciju obogatiti retkim komadima i modnim detaljima iz svog fundusa, koje će kombinovati s brendovima iz Promenadine ponude, kako bi look naših posetilaca učinio urbanim, jedinstvenim i upečatljivim.
U tome će mu pomoći tim stručnjaka zaduženih za frizure Modena beauty i make up Golden Rose (Golden Beauty Shop). Nakon makeovera posetioci Promenade će se fotografisati, a time automatski postaju učesnici zanimljivog takmičenja.
Revija modnih brendova u Promenadi: Pun pogodak!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.