Novi tržni centar: Izraelci u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi tržni centar: Izraelci u Novom Sadu

NOVI SAD - Izraelska grupa Big CEE do početka 2010. godine u Novom Sadu će izgraditi tržni centar u koji će uložiti 70 miliona evra, najavio je predstavnik te kompanije Robert Jahav.

Ugovor o prodaji građevinskog zemljišta su potpisali Jahav i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, a potpisan je i ugovor sa glavnim izvođačem radova, građevinskim preduzećem "Neimar" iz Novog Sada.

Jahav je kazao da plac ima 90 hiljada kvadratnih metara, da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prodajni centar zauzimati 30 hiljada kvadrata i da će na izgradnji tržnog centra biti zaposleno oko hiljadu radnika.

Big CEE planira da izgradi još dvadesetak takvih prodajnih centara u Srbiji, istakao je Jahav.

Prodajni centar će se nalaziti u industrijskoj zoni, na adresi Sentandrejski put 11, a Jahav je najavio da će u okviru šoping mola prodavnice imati "najveći svetski brendovi".

Gradonačelnik Igor Pavličić kazao je da će ova investicija biti dobra za građane.

"Ono što je posao politike je da stvori klimu za dolazak i domaćih i stranih investicija. To je jedini način na koji se rešavaju mnogobrojni životni problemi naših sugrađana", kazao je Pavličić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro novi tržni centar u Novom Sadu

Izvor: EMportal, 27.Okt.2008

Izraelska grupa Big CEE (Big Central European Estates Group) do početka 2010. godine u Novom Sadu će izgraditi tržni centar u koji će uložiti 70 miliona evra, najavio je predstavnik te kompanije Robert Jahav.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.