Novi trendovi za proleće – sve u znaku zelene

Izvor: Luftika.rs, 17.Mar.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trendovi za proleće – sve u znaku zelene

Stručnjaci su odlučili da je nova j trend boja za 2017. godinu zelena ili „Greenery“. Institut za boje Pantone je izabrao zelenu nijansu pod nazivom „greenery“.


A @pantone definiu o Greenery como a cor de 2017. Para nós da VGBio, o verde é a cor de todos os anos. ♻ #greenery #biolubrificantes #biolubs #biolubricants #begreen #vegetal #sustentabilidade #meioambiente #ecológico #pantone
A post shared by Super 100 (@vg.super_100) on Mar 16, 2017 at 7:50am >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << PDT


Nakon nijanse rose quartz i serenity svetlo plava koje su obeležile prošlu godinu, 2017. godine je greenery kraljica svih boja.


Hai detto pantone?
A post shared by polly (@polly80a) on Mar 16, 2017 at 5:52am PDT


Greenery (Pantone 15-0343) je spanać zelene nijanse, i sledeće godine će dominirati u svetu mode, industrijskog dizajna i enterijera. Boja simboliše nadu i našu vezu sa prirodom, a inspirisana je bojom ranog proleća.
Pogledajte njihov video.

Pročitajte još o novim trendovima za proleće

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.