Izvor: Radio 021, 30.Jan.2020, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest protiv aktuelnog režima u petak na Pozorišnom trgu

Još jedan protest protiv režima Aleksandra Vučića održaće se u petak, 31. januara na Pozorišnom trgu, najavio je Savez za Srbiju.

Kako navode, na skupu će govoriti predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Željko Bodrožić.

"Zbog pokušaja vladajućeg režima da ograniči emitovanje programe Televizije N1 i stalnog pritiska na malobrojne medije koji nisu pod kontrolom vlasti, na ovonedeljnom protestu će biti pružena podrška svim elektronskim i štampanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << medijima koji se bore za slobodu i nezavisnost novinarske struke i brane načela istinitog i profesionalnog izveštavanja", navode u SzS.

U ime "Saveza za Srbiju" sa skupa će biti upućen nov poziv javnosti na bojkot predstojećih izbora.

Kako napominje Savez, "odluka jedne grupe iz organizacije beogradskih skupova "1 od 5 miliona" da napusti proteste i nastupi na predstojećim izborima ni na koji način ne utiče na nastavak antirežimskih i građanskih protesta u Novom Sadu".

Protest će početi u 18 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.