Novi album Depeche Mode na proleće

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Depeche Mode na proleće

Depeche Mode će na proleće objaviti novi album.

Dejvid Gan i ekipa proteklih godina radili su na novim pesmama koje će biti objavljene na albumu "Spirit". Producent je James Ford, a pesme su snimane u Santa Barbari i Njujorku.

Depeche Mode će naredne godine nastupiti pred milion i po fanova u Evropi. Velika turneja "Global Spirit Tour" počeće 5. maja koncertom u Stokholmu, a ovaj muzički karavan obići će i Ljubljanu, Pariz, Berlin, Dizeldorf, London, Varšavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rim, Keln, Minhen, Milano, Bolonju, Moskvu, Minsk...

Ukupno će održati 35 koncerata u 21 zemlji. Srbija za sada nije na toj listi.

Deo prihoda biće namenjen humanitarnoj organizaciji Charity Water, koja pokušava da reši problem nestanka vode za piće u zemljama poput Kenije, Etiopije i Ruande.

Autor: MTV

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.