Novi Sad vodeća destinacija u regionu?

Izvor: B92, 30.Sep.2010, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad vodeća destinacija u regionu?

Predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Novog Sada Miloš Ćuruvija najavio je juče da je jedna od osnovnih misija te institucije da glavni grad Vojvodine postane vodeća „siti brejk" destinacija u regionu.

Izvor: 24 sata


On je na jučerašnjoj, prvoj po redu sajamskoj prezentaciji TONS-a na Loristu, izjavio da su zaposleni u toj organizaciji prepoznali potrebu za permanentnim obrazovanjem i praćenjem dostignuća zemalja razvijenog turizma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
- Izuzetno žive aktivnosti na polju obrazovanja u proteklom periodu nastavićemo i intenziviranjem saradnje sa PMF-om sa kojim TONS organizuje edukaciju za licenciranje turističih vodiča - istakao je Ćuruvija i podsetio da je u sklopu dosadašnjih predavanja i radionica TONS ugostio brojne stručnjake i saradnike iz inostranstva.

Direktor TONS-a Dragana Ćiraković ocenila je da su sajamski nastupi za mnoge segmente privrede, pa tako i turizam, jedan od najznačajnijih vidova promocije.

- TONS, kao i svaki dobar domaćin, dragom gostu ponudiće ono najbolje što ima. Deo onog što ima Novi Sad biće sledećih dana prezentovano na našim štandovima na sajmu tako da je pripremljen bogat program prezentacija turističke, kulturne i sportske ponude našeg grada - najavila je Ćirakovićeva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi samostalni sajamski nastup gradske turističke organizacije

Izvor: Danas, 30.Sep.2010

Kao jedan od osnovnih uslova za ostvarivanje misije Turističke organizacije Novog Sada (TONS) da naš grad postane vodeća „siti brejk“ destinacija u regionu, prepoznali smo potrebu za permanentnim obrazovanjem i praćenjem dostignuća zemalja razvijenog turizma, te ćemo izuzetno žive aktivnosti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.