Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2023, 16:59

Novi Sad spreman za visoke temperature

Grad Novi Sad je spreman za najavljene visoke temperature - na dve lokacije postavljene su cisterne sa pijaćom vodom, a javne česme na više lokacija u gradu su u ispravnom su stanju, a sve nadležne službe su u stanju pripravnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad spreman za najavljene visoke temperature

Izvor: NoviSad.com, 11.Jul.2023

Novi Sad je spreman za najavljene visoke temperature. Kako kažu u kabinetu gradonačelnika, na dve lokacije postavljene su cisterne sa pijaćom vodom, javne česme na više lokacija u gradu su u ispravnom su stanju, a sve nadležne službe su..

Nastavak na NoviSad.com...

Tek je sreda, a Novi Sad gori! (sreda, 12. jul)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Jul.2023, 10:29

NOVI SAD – Kako je i najavljeno ulazimo u period tropskih vrućina i ova sreda će biti veoma topla. Najniža dnevna temperatura danas će biti 20 stepeni, a najviša dnevna će biti 36 stepeni. Grad Novi Sad je spreman za najavljene visoke temperature na dve lokacije postavljene su cisterne sa pijaćom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.