Novi Sad pod opsadom lepotica (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad pod opsadom lepotica (FOTO)

U Novom Sadu je juče otvoren Exit 2018 i trajaće do nedelje 15. jula. Osim po dobroj muzici i provodu, Exit je poznat i po prelepim devojkama koje u ta četiri dana okupiraju Novi Sad.
Exit Kamp je tradicionalno omiljeno mesto za mnogobrojne turiste koji dolaze u Novi Sad tokom Exit festivala. Spavanje u šatorima, druženje, dnevne žurke, nova poznanstva, samo su neki od razloga zbog kojih se veliki broj ljudi odlučuje da se smesti u Exit kamp na Štrandu.
Robert Getel Štrand i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Dunav su odlično mesto za odmor i osveženje nakon napornih noći na Exit-u.
Robert Getel Ranac, šator, vreća za spavanje, sunčane naočare i  nekoliko majica i šortseva je sve što vam je potrebno za festival.
Robert Getel Tokom trajanja Exita na ulicama Novog Sada možemo uvek da vidimo zanimljive modne kombinacije.
Robert Getel Festival je idealno mesto da probudite dete u sebi!
Robert Getel 10 razloga zašto da ne odete na EXIT

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.