Izvor: Radio 021, 24.Avg.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad kupije nove klupe i korpe za otpatke

Novosadska uprava završila je tender za nabavku 150 novih klupa i 320 korpi za otpatke.

Ukupna vrednost isporuke je gotovo 40 miliona dinara, a Novi Sad će dobiti 150 klupa za parkove, 320 korpi za otpatke i 50 korpi za izmet kućnih ljubimaca.

Iako u konkursnoj dokumentaciji za javnu nabavku Uprava za građevinsko zemljište i investicije nije precizirala kako bi trebalo da izgledaju nove klupe i korpe, kao ni gde će tačno biti postavljene, pregledom sajta jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od pobednika tendera, firme "Korali", 021.rs se uverio da proizvode klupe i korpe kakve su već postavljane po novosadskim ulicama.

Predviđeno je da sve klupe i kante budu postavljene u roku od tri meseca.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.