Izvor: Radio 021, 02.Dec.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad danas "Grad humanosti", sajam posvećen osobama sa invaliditetom u "Bigu"

"Grad humanosti", sajam posvećen obeležavanju 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, održava se danas, 2. decembra u TC "Big".

Organizator sajma je udruženje "Čepom do osmeha", a ideja događaja je povezivanje udruženja, staratelja i dece sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom, u nameri da im se omogući prostor u okviru tržnog centra na kom bi mogli da predstave svoj rad posetiocima, nauče kako da razviju i plasiraju svoj proizvod na tržište >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i osnuju socijalno preduzeće.

Učešće je besplatno.

U prepodnevnim časovima predviđeno je svečano otvaranje sajma, na kome će prisustvovati potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, zamenik pokrajinskog sekretara Pavle Počuč i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić.

Program za decu podrazumeva sklapanje mozaika od plastičnih čepova, dok će poslepodne biti organizovana panel diskusija na temu društvene odgovornosti.

Učesnici tribine su stručni sagovornici koji će iz svog ugla iskazati mišljenje i podeliti iskustva na datu temu.

Sajam počinje u 10 časova i traje do 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.