Izvor: 021info.rs, 15.Jun.2020, 16:12

Novi Sad - centar IT industrije u Srbiji

„3Lateral“ članica kompanije „Epic Games“, jedne od vodećih tehnoloških kompanija iz oblasti interaktivne zabave, kupila je parcelu u samom centru Novog Sada za izgradnju novog radnog prostora za svoj tim u Srbiji na javnoj licitaciji koja je održana 9. juna 2020. godine. Zemljište površine 6.495 m2 plaćeno je 933.039.225 dinara. Izgradnja razvojnog kampusa, u blizini Univerziteta u Radničkoj ulici br. 32 u Novom Sadu, predstavlja naredni korak investiranja kompanije „Epic Games“ u IT zajednicu ovog regiona. Za tri do četiri godine će na ovoj lokaciji raditi stručnjaci iz oblasti umetnosti i računarskih nauka na razvoju najnaprednijih tehnologija za ceo svet.   Tim povodom održana je konferencija za novinare...

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Šta smjera srpska IT firma: Kupila plac u Novom Sadu za skoro osam miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2020

"3Lateral" članica kompanije Epic Games, jedne od vodećih tehnoloških kompanija iz oblasti interaktivne zabave, kupila je parcelu u samom centru Novog Sada za izgradnju novog radnog prostora za svoj tim u Srbiji na javnoj licitaciji koja je održana 9. juna 2020. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.