Традиционални баскет спектакл „Novi Sad Ultra Challenger“ данас и сутра на Платоу СПЕНС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 12:01

Традиционални баскет спектакл „Novi Sad Ultra Challenger“ данас и сутра на Платоу СПЕНС-а

Нови Сад и ове године у јулу, традиционално постаје центар најбољих светских баскет екипа које ће се на трећем „NOVI SAD ULTRA CHALLENGER“, борити за одлазак на FIBA 3×3 турнир Мастерс серије у Шангају. Фото: Промо Ова престижна спортска манифестација, организује се по правилима FIBA а поред >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << домаћих клубова, Уб, Лиман и Партизан, учествоваће и најбоље баскет екипе из Холандије, Јапана, Кине, Монголије, Швајцарске.
Овогодишњи турнир, публици ће пружити ново искуство на Платоу СПЕНС-а, а поред уживања у најбољем баскету, пратећи програм у виду ентертаимента који су припремили спонзори, подићи ће целокупну атмосферу до усијања. Импозантне трибине око терена, обезбедиће преко 1500 места за гледаоце, док ће остали који не нађу своје место на трибинама, утакмице моћи да прате на великом лед екрану око баскет арене.
Плато СПЕНС-а биће претворен у праву баскет арену са посебно изграђеним тереном који ће уз помоћ специјалне расвете засијати и публици пружити спектакуларан догађај. Телевизија Арена Спорт на својим каналима преносиће све мечеве, који ће моћи да се прате и на званичном „YouTube“ каналу FIBE.
Домаћин ове манифестације, Страхиња Стојачић, тренутно најбоље пласирани играч на FIBA 3×3 светској ранг листи, заједно са својим тимом претвориће Нови Сад у центар баскета.
Дођите 15. и 16. јула на Платоу СПЕНС-а подржите, пре свега наше тимове, а затим фер плеј и ову јединствену спортску дисциплину која ће се наредне године, по други пут наћи на Олимпијским играма у Паризу. Покровитељи турнира су Град Нови Сад, Министарство спорта, Покрајински секретаријат за спорт и омладину, генерални спонзор је “Ultra Energy drink“, подршку су пружили АИК Банка, Галенс Инвест, Роса вода, Променада, “Maxbet“ и ДДОР осигурање.
Vikend rezervisan za Dunav, odmor, inspiraciju, muziku i vrućine! (15. i 16. jul)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Традиционални баскет спектакл „Novi Sad Ultra Challenger“ данас и сутра на Платоу СПЕНС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.