Izvor: Glas javnosti, Beta, 27.Maj.2010, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Prostitutki prerezao grkljan!

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Miroslava D. (25) iz Vilova osumnjičenog da je ubio Maricu N.(33) iz Beograda čije je telo pronađeno u šumi kraj Novog Sada.

U saopštenju se navodi da su efikasnoj i brzoj akciji policije doprineli građani koji su prepoznali osumnjičenog na fotografiji koju je objavila novosadska policija.

Kako je policija ranije saopštila, beživotno telo Marice N.pronađeno je preksinoć u blizini autoputa Beograd-Subotica, u šumi između >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kaćkog puta i Strelišta. Marici je prerezan grkljan, a telo je bilo potpuno obnaženo!

Miroslav D. je odranije poznat policiji. Kao 15-godišnjak iskasapio je sekirom prvog komšiju, 70-godišnjeg starca. U zatvoru je bio i zbog porodičnog nasilja, krađa i razbojništava.

Lokalni mediji su preneli da se Marica N. bavila prostitucijom i da su njen nestanak juče prijavile njene koleginice. Telo je posle uviđaja poslato na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen uzrok smrti.

"Telo je posle uviđaja poslato na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen uzrok smrti." Zaista tesko pitanje: Ako je zeni prerezan grkljan sta moze biti uzrok smrti? Pitanje za milion dolara. Nadajmo se da ce nasi strucnjaci i ceo Institut uspeti da rese ovu enigmu ?!?

Dobro, ovaj i treba u zatvor ... neznam kako je uopste i na slobodi bio!? Ali gde je veza njega i ubijene?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.