Novi Pazar smanjio prednost Vojvodine

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar smanjio prednost Vojvodine

Odbojkaši Vojvodine NS seme nisu iskoristili prvu meč loptu za titulu, pošto su u trećoj utakmici finala plej-ofa izgubili 0:3 u Novom Pazaru od istoimenog rivala.

Novom Pazaru je za pobedu bilo potrebno 83 minuta. U pobedničkom timu su najbolji bili Radosavljević i Hamzagić sa po 12 poena, dok su se kod Novosađana istakli Radiša Stevanović i Vitalij Suhinin sa po osam. Potpuno je zaustavljen najbolji odbojkaš Vojvodine David Mehić koji je postigao samo tri poena. Novopazarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su odlično servirali, a po tri asa su imali Polomac i Radosavljević.

Za Vojvodinu jedini lep deo utakmice bila je dodela pre samog početka, kada je u tradicionalnom izboru Vuk Todorović proglašen za najboljeg igrača marta.

Četvrti meč igra se u nedelju od 19 časova takođe u Novom Pazaru, a eventualna majstorica u četvrtak u Novom Sadu od 18 sati. Šampion države će biti ekipa koja ostvari tri pobede.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbijanski mediji: Skandal – u Novom Pazaru izviždana himna “Bože pravde”

Izvor: SandzakPress.net, 12.Apr.2018

Uvertira pred treći duel finala plej-ofa odbojkaške lige Srbije u Novom Pazaru donela nam je skandal jer je izviždana himna Srbije “Bože pravde”, prenose srbijanski mediji. Navijači su u Pazaru pred utakmicu sa Vojvodinom presedeli tokom intoniranja himne, iako je običaj da se stoji, posle...

Nastavak na SandzakPress.net...

OK Novi Pazar: Ograđujemo se, pojedinci šalju lošu sliku

Izvor: RTS, 13.Apr.2018, 16:28

Odbojkaški klub Novi Pazar ogradio se od incidenta dela navijača na meču sa Vojvodinom, kada je izviždana himna "Bože pravde", i objavio da pojedinci žele da stvore lošu sliku o gradu i klubu. . Nakon incidenta dela...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.