Izvor: Radio 021, 04.Dec.2020, 20:40

Nova skulptura falusa u Nemačkoj umesto prvobitne koja je nestala

Nekoliko dana nakon što je velika skulptura falusa misteriozno nestala s planine u Nemačkoj, na njenom mestu se pojavio sličan komad od drveta, javila je agencija Dpa.

Kada se skulptura visine dva metra pre nekoliko godina pojavila na planini Grunten u Bavarskoj, ubrzo je postala magnet za planinare koji su želeli da se fotografišu s njom.

Bila je označena i na aplikaciji "Gugl meps" (Google Maps), gde je bila opisana kao "spomenik kulture".

Pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nedelja skulptura se srušila, ali je ponovo postavljena.

Međutim, prošlog vikenda je nestala, a na njenom mestu ostala je samo gomila piljevine. Dok policija istražuje nestanak skulpture, priča je danas dobila novi obrt, pošto je otkriveno da se na istom mestu nalazi novo, nešto veće delo u obliku muških genitalija poduprtih drvenim gredama.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.