Izvor: Radio 021, 18.Apr.2021, 14:01

Nova pucnjava u Americi: Troje mrtvih, dvoje teško ranjeno

U pucnjavi u taverni u američkoj državi Viskonsin ubijene su tri osobe, a teško su ranjene dve.

Pucnjava se dogodila rano ujutru u Somers haus taverni u okrugu Kenoša, rekao je policijski poručnik Dejvid Rajt.

Napadač nije uhvaćen, a Rajt je naveo da pucnjava zasad izgleda kao "ciljana" i da je u pitanju "izolovani incident", zbog čega lokalne vlasti ne veruju da je javnost u opasnosti.

Put koji vodi ka taverni je zatvoren, a inspektori su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mestu zločina i istražuju slučaj.

Policija još pokušava da utvrdi identitet ubijenih.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Stravična nesreća "Tesle"; Policija: Mesto vozača bilo je prazno

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 07:53

Hjuston -- Dve osobe poginule u američkoj državi Teksas u saobraćanoj nesreći u automobilu "tesla". Lokalne vlasti: Niko nije sedeo na vozačevom mestu u vreme nesreće...Iz policije okruga Haris za lokalne medije u Hjustonu rečeno je da je na mestu nesreće pronađena jedna osoba na mestu suvozača,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.