Nov termin škole koučinga i kliringa u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 03.Jun.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov termin škole koučinga i kliringa u Novom Sadu

Škola koučinga i kliringa po Čarlsu Berneru, pored Beograda, ponovo počinje i u Novom Sadu, i to u subotu i nedelju, 6. i 7. juna, od 10 do 18 časova, radionicom pod nazivom "Razvoj komunikacionih sposobnosti".

Škola koučinga je koncipirana tako da traje 6 meseci, po principu jedna vikend radionica mesečno.

Prve tri vikend radionice je moguće pohađati nezavisno. A nadalje, svako ko prepozna interes i prednosti koje učešće u radionicama donosi, može nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << praćenje narednih vikend radionica, koje čine Školu koučinga.

Na radionici "Razvoj komunikacionih sposobnosti" polaznici će naučiti da je komunikacija osnov svega, jer većina naših potreba i sve ono što nas čini ljudima u svom korenu ima komunikaciju. Bilo da radimo, ćaskamo sa prijateljima, navijamo na utakmici ili se molimo Bogu - mi komuniciramo. Ljudska potreba za ljubavlju i prisnošću nastaje kao rezultat komunikacije.

Na samoj radionici biće reči o tome kako podići nivo svoje svesnosti po ovom pitanju i unaprediti svoje lične komunikacione veštine i sposobnosti. Kako naučiti više o samome sebi i o onome što je suština i bit ostvarivanja boljeg razumevanja sa drugima. Kako se pri tome ne opterećivati učenjem i savlađivanjem novih i često nepotrebnih sistema i teorija? Koji su to suštinski principi i dobri alati za praksu i napredovanje u ovom domenu?

Ova radionica je prilika da se dođe do ličnih i iskustvenih odgovora na gore navedena pitanja. Predstavlja deo programa treninga iz lajf koučinga i namenjena je prvenstveno učesnicima ove obuke, ali je otvorena i za sve druge zainteresovane.

Voditelj radionice, ako i same škole koučinga biće Desimir D. Ivanović, psihoterapeut, trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. On je i rukovodilac Škole koučinga i kliringa u Beogradu i Novom Sadu, a radio je i kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u više evropskih zemalja, SAD-u, Kanadi i Australiji. Održao je preko 700 stručnih radionica i seminara i više od 10.000 sati individualnih sesija raznovrsne problematike sa ljudima raznih rasa, nacija, kultura, klasa.

Kao asistent na radionici predstaviće se i Aleksandra Vukadinović, psiholog i lajf kouč. Angažovana je u privatnoj praksi. Pored višegodišnjeg iskustva u privredi i obrazovanju, saradnik i konsultant u agencijama za marketing-komunikacije. Voditelj seminara i radionica iz oblasti komunikacije i partnerskih odnosa.

Radionica "Razvoj komunikacionih sposobnosti" održaće se u subotu i nedelju, 6. i 7. juna, od 10 do 18 časova, u prostorijama Promo-Press & Training Centra, u Katoličkoj porti 4/III.

Svi zainteresovani Novosađani detaljnije informacije oko radionioce i načina prijavjivanja mogu dobiti radnim danima od 9 do 17 časova na brojeve telefona 021/ 444-023 ili 069/ 4444-023, ili putem e-mail adresa: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.