Normalizuje se grejanje nakon ledene noći

Izvor: Novine novosadske, 03.Dec.2012, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizuje se grejanje nakon ledene noći

GrejanjeRadijatori u Novom Sadu jutros su mlaki, a ima i tople vode u onim zgradama koje imaju toplu protočnu vodu.
Veći deo grada, kako je bilo najavljeno, bio je noćas bez grejanja.
Kako su saopštili iz Novosadske toplane, u 22 časa počeli su radovi na priključenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << daljinskog sistema grejanja na Termoelektranu-toplanu Novi Sad.
Zbog toga grejanja i tople vode nisu imale zgrade na području toplana “Jug”, “Istok” i “Sever”.
Bez grejanja su ostali Podbara, Rotkvarija, Centar, Limani, Adamovićevo naselje, Grbavica i deo grada do Železničke stanice.

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zima na pragu, grejenje prehlađeno

Izvor: RTS, 03.Dec.2012

Sa prvim niskim temperaturama sve više građana se žali na kvalitet grejanja. Toplane počinju proveru temperature u stanovima. U nekim gradovima u Srbiji toplane muče muku sa nedostatkom mazuta i čekaju pozajmicu iz Robnih rezervi...Prvi sneg i niske temperature pokreću i temu grejanja. Iz toplana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.