Izvor: Radio 021, 12.Nov.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćni bazar u petak na Ribljoj pijaci

Petnaesti novosadski noćni bazar biće održan u petak, 15. novembra na Ribljoj pijaci, i ovog puta u terminu od 18 časova do ponoći.

Organizatori su Udruženje "Varjača”", The Mothers i Trg preduzetništva.

"Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već duže od dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača", navode organizatori.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept bazara je rad sa malim proizvođačima.

"Možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju", ističu organizatori.

Na ovom okupljanju biće predstavljena raznovrsna ponuda izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću,

umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 15. novembar, u 18h na Ribljoj pijaci.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.