Izvor: Radio 021, 05.Avg.2020, 10:03

Nil Jang tuži Donalda Trampa

Američki pevač Nil Jang će podići tužbu protiv američkog predsednika Donalda Trampa kako bi sprečio da se na predsedničkim izborima u novembru puštaju njegove pesme.

Jang smatra da su mu prekršena autorska prava jer su bez njegovog odobrenja puštani delovi pjesme "Rockin' In The Free World" i "Devil's Sidewalk" na više izbornih skupova Donalda Trampa, pa čak i na poslednjem u Tulsi.

Jang "ne može, ni dušom ni savešću da dozvoli da njegova muzika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << služi kao podloga u anti-američkoj kampanji neznanja i mržnje, sklonoj sukobima", navodi se u tužbi.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nil Jang planira da tuži Donalda Trampa

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2020

Nil Jang će podići tužbu protiv američkog predsednika Donalda Trampa kako bi sprečio da se na predsedničkim izborima u novembru puštaju njegove pesme. Američki pevač smatra da su mu prekršena autorska prava jer su bez njegovog odobrenja puštani delovi pesme "Rockin' In The Free World" i "Devil's...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.