Izvor: Radio 021, 05.Apr.2020, 20:51

Nikolić: "Narodni front" radi s manje lekara, trudnice zaražene virusom korona izdvojene

Pomoćnica direktora Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front" Branka Nikolić izjavila je da je od 46 zdravstvenih radnika te ustanove koji su pozitivni na virus korona, nekoliko njih hospitalizovano, da nisu u teškom stanju i da se oporavljaju, a da su preostali u samoizolaciji.

Ona je za RTS navela da klinika nastavlja da radi i sa smanjenim brojem lekara, da ih trenutno dežura 12, a oni se staraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << o 55 trudnica i porodilja.

Nikolić je podsetila da na GAK "Narodni front" trenutno leže dve trudnice kod kojih je potvrđen Covid-19.

"One se nalaze na posebno opremljenom, izolovanom odeljenju, i ne mešaju se sa drugim pacijentima", rekla je Nikolić i dodala da se o njih dve stara posebno osoblje pod punom zaštitinom opremom.

Nikolić je rekla i da u ovom trenutku nisu tražili pomoć drugih klinika, da su u poslednja 24 sata imali pet porođaja, kao i da se na GAK "Narodni front" ne zbrinjavaju osobe koje ispunjavaju definiciju slučaja.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pomoćnica direktora: GAK radi neometano sa manje lekara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2020

Pomoćnica direktora Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front" Branka Nikolić izjavila je da je, od 46 zdravstvenih radnika te ustanove koji su pozitivni na koronavirus, nekoliko njih hospitalizovano, da nisu u teškom stanju i da se oporavljaju, a da su preostali u samoizolaciji...Ona je za Radio-televiziju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.