Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2021, 15:43

Nije patriotizam pojesti krimetinu, dići prstiće i govoriti “brate, gospodžo”

Pevačica narodne muzike Neda Ukraden prilikom uključenja u jutarnji program Tv Prva komentarisala je uvrede i pretnje koje je dobila na društvenim mrežama nakon što je objavila da se vakcinisala.
“Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo “brate, gospodžo””, rekla je Ukraden prilikom lajv uključenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a preneo portal Nova.
Podsetimo, Neda Ukraden se prošle sedmice vakcinisala protiv koronavirusa.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)


Sve je zabeležila na Instagramu. Nakon što je objavila fotografiju, usledili su brojni negativni komentari njenih pratilaca.
Novosađanki prete silovanjem jer kako drugačije odbraniti srpsku stvar

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedu Ukraden napali jer se vakcinisala, ona im žestoko uzvratila

Izvor: Tracara.com, 22.Feb.2021

Nakon što je pevačica Neda Ukraden objavila sliku gde je primila vakcinu protiv korone, usledili su brojni negativni komentari, a onda im je i ona svima odgovorila. Neda se pre nekoliko dana vakcinisala protiv korona virusa, a na Instagramu je zatim objavila fotografiju nastalu tom prilikom. Međutim,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.