Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 07:52

„Night challenge“ на Фрушкој гори у суботу, 5. августа

Какву емоцију код вас изазива помисао да се ноћу, уз чеону/батеријску лампу, нађете у Фрушкој гори међу свим оним ноћним шумским вилама и вилењацима? Сигурно да сте радознали и да желите да проживите и ову авантуру. Фото: PrtSc/Facebook.com Ако сте радознали онда обаевзно дођите на ноћну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трајал трку и хајкинг/хајкинг са децом, уз незабораван провод са пуно “позитивне енергије“, која ће вам помоћи да видите мистичну страну Фрушке горе.
На овогодишњој трци „Night challenge“понуди ће бити 3 (три) стазе, различите дужине и висинске разлике: Fan trail – дужина 7 км, висинска разлика +/- 270 м Xoby trail – дужина 11 км, висинска разлика +/- 323 м Sport trail – дужина 19 км, висинска разлика +/- 963 м Све три припремљене стазе су трасиране у шумском брдовитом појасу Фрушке горе, који се налази само на корак од ужурбаног и нервозног града. Стазе ће бити јасно обележене рефлектујућим тракама, а на свим важнијим раскрсницама ће стајати волонтери који ће вас усмеравати.
Race office: Ресторан “На Венцу“ (у непосредној близини споменика Слобода на Иришком венцу. (Координате: 45.15158 Н 19.83902 Е)
Старт: 21:00 час
Временски лимит: 5 сата
Преузимање стартних пакета: од 18:30 до 19:45
Лимит учесника: 500
Старт/циљ: Ресторан “На Венцу“
Напомена: ОБАВЕЗНА ОПРЕМА: чеона или батеријска лампа, минимум 0,5 литра воде, мобилни телефон са напуњеном батеријом.
Došlo je vreme da otkrijete sve tajne Petrovaradinske tvrđave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Night challenge“ на Фрушкој гори у суботу, 5. августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.