Nevreme u Novom Sadu, ulice poplavljene

Izvor: S media, 05.Jul.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Novom Sadu, ulice poplavljene

Provala oblaka i jak olujni vetar danas popodne su potpuno poremetili život u Novom Sadu, čije su ulice ličile na rečna korita.

Nevreme je trajalo oko 40 minuta, počev od 17,30, a za to vreme je saobraćaj bio gotovo potpuno paralisan.

Od tri trake Bulevara oslobodjenja, koji od Železničke stanice vodi ka Mostu slobode, jedno vreme su dve bile potpuno pod vodom, a samo treća je mogla da se koristi za sasvim usporeno kretanje vozila.

Olujni vetar je polomio i brojne grane drveća, ali, prema prvim procenama, veće materijalne štete nije bilo.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Novom Sadu

Izvor: RTS, 05.Jul.2010

Jaka kiša i olujni vetar oko 17.30 časova pogodili Novi Sad. Saobraćaj bio paralisan, ulice pod vodom. Nema veće materijalne štete...Provala oblaka i jak olujni vetar danas popodne potpuno su poremetili život u Novom Sadu. Nevreme, koje je počelo oko 17,30 časova, trajalo je oko 40 minuta...Saobraćaj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.