Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2022, 20:48

Nestvarno sletanje aviona na Skijatosu, za dlaku pokosio oduševljene turiste (VIDEO)

Na društvenim mrežama deli se snimak kojem se ljubitelji aviona dive dok kod drugih budi jeziv osećaj.
Naime, na snimku koji je zabeležen vidi se putnički avion kompanije Viz Er kako preleće svega nekoliko metara iznad glava turista i sleće na aerodrom na Skijatosu.
Mogu se i uočiti ljudi koji zbunjeno gledaju avion koji se približava i sve je niže i niže. Jedan posmatrač čak počinje da se udaljava sa puta u iščekivanju niskog sletanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Čuju se drugi kako iznenađeno viču zbog buke motora dok se ružičasto-beli mlaznjak spušta na svega nekoliko metara iznad glava posmatrača aviona i lagano njiše dok se pripremio za sletanje, prenosi kurir.rs.
Avion je bezbedno sleteo i niko nije povređen. Kako je aerodromska pista na Skijatosu relativno kratka, piloti moraju da joj prilaze maksimalno nisko kako bi se zaustavili na vreme. Oko aerodroma postoje upozorenja da je prilaz zabranjen ali se ljudi, što se vidi i na snimku, uglavnom oglušuju o njih.
Izvor: kurir.rs
Stjuardesa pokazala kako prepoznaje Balkance u avionu i jako je blamantno (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.