Izvor: Radio 021, 31.Jul.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala 16-godišnja devojčica, poslednji put viđena na Sajlovu

Novosadska policija traga za šesnaestogodišnjom Novosađankom Milicom Tišma, potvrđeno je za 021.rs.

Kako nam je rečeno, policiji je prijavljen njen nestanak, a kako je na društvenim mrežama objavila njena majka, devojčica je nestala u utorak, oko 15 časova, kada je izašla iz kuće da bi se navodno našla sa jednim drugom.

Poslednji put je viđena na Sajlovu.

Milica je visoka 168 centimetara, ima crnu kosu, sa leve strane je ošišana kratko. Na sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ima teksas šorc, sivu majicu, srebrne sandale i crnu torbicu.

Prema rečima njene majke, Milica kod sebe nema mobilni telefon.

Ona moli sve koji su videli Milicu da se jave policiji ili na broj telefona 065/ 66-700-60.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nestala devojčica iz Novog Sada FOTO

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 08:01

Novosadska policija traga za šesnaestogodišnjom Novosađankom Milicom Tišma, potvrđeno je za 021.rs...Policiji je prijavljen njen nestanak, a kako je na društvenim mrežama objavila njena majka, devojčica je nestala u utorak, oko 15 časova, kada je izašla iz kuće da bi se navodno našla sa jednim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.