Neregularan žreb Lav kupa!?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neregularan žreb Lav kupa!?

Žreb polufinala Lav kupa Srbije, koji je obavljen u četvrtak je neregularan, smatraju u novosadskoj Vojvodini!

Tim povodom Vojvodina, koja je za rivala u polufinalu dobila Partizan, planira da se obrati Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA)!

"Kuglica nije mogla da se otvori, pa je vraćena u bubanj. To praktično znači da je žreb ponovljen. Time je prekršeno pravilo, a nismo reagovali jer smo smatrali da će to učiniti komisija za praćenje regularnosti žreba", objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Slično razmišlja i predsednik Novosađana Ratko Butorović.

"Neverovatno šta se desilo. Kuglica je morala da se otvori, pa čak i na silu, ali nikako da se vraća u bubanj", rekao je Butorović.

Upravni odbor kluba odlučiće u narednih nekoliko dana da li će se žaliti UEFA-i.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.