Neočekivan poraz rukometaša Vojvodine na startu SEHA lige

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivan poraz rukometaša Vojvodine na startu SEHA lige

U uvodnom meču regionalnog rukometnog takmičenja SEHA, Vojvodina je večeras na svom parketu poražena od pančevačkog Dinama rezultatom 29:24.

Iako je poluvreme završeno nerešenim ishodom 16:16, u nastavku je usledilo neočekivano bledo izdanje domaćeg tima koji je u prvom kvartalu drugog poluvremena samo dva puta pogađao mrežu protivnika. Pančevci su se lako odlepili na 24:18 i tu razliku čuvali do kraja.

Pred oko 700 gledalaca, istakli su se Stojanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ratković i Nadoveza sa po 5 golova kod crveno-belih, s druge strane najefikasniji je bio Zujović sa 6 golova.

U narednom kolu Vojvodinu već u utorak 5. septembra očekuje gostovanje Nekseu u Hrvatskoj.

Vojvodina kao šampion i Dinamo kao vicešampion države ovogodišnji su predstavnici Srbije u SEHA ligi koja broji ukupno deset timova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.