Izvor: Radio 021, 05.Dec.2020, 22:55

Nenad Jezdić u bolnici sa obostnom upalom pluća, pozitivan na koronu

Glumac Nenad Jezdić u subotu uveče sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović" u Beogradu.

On je potrvdio da je pozitivan na koronu.

"Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon današnjeg pregleda, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge", naveo je on za beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << medije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumac Nenad Jezdić u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2020

Glumac Nenad Jezdić u subotu uveče sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu "Dragiša Mišović", pišu Novosti...Pozivajući se na PR službu glumca, portal navodi da je on trenutno stabilno i da nije životno ugrožen, ali se još ne zna da li je pozitivan na korona virus.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.