Nema Fokusa u Areni: Gigov vs Bursać

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema Fokusa u "Areni": Gigov vs Bursać

NOVI SAD - Prvi put ove godine Novosađani nemaju adekvatnu salu u kojoj bi mogli da pogledaju reviju filmova sa Festa Fokus, zato što je jedini gradski bioskop "Arena" i dalje predmet spora. Aleksandar Bursać rekao je za Radio Novi Sad da je rok za prinudno iseljenje bioskpa "Arena" 11. februar. Direktor "Zvezda filma" Boris Gigov na to odgovara da se prinudnim iseljenjem gasi preduzeće. Razlog za to je, kako kaže Gigov, što je sva vredna imovina u "Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << filmu" u prostoru bioskopa "Arena", a prinudnim iseljenjem ta imovina će ostati na ulici.

Gost jučerašnje emisije "Popodne uz Radio Novi Sad" bio je direktor "Zvezda filma" Boris Gigov. Sa Gigovim je razgovarala novinarka Radio Novog Sada Irina Samopjan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.