Izvor: Radio 021, 08.Apr.2020, 20:11

Nedimović: Dve vrste podrške za poljoprivrednike

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je večeras gostujući na RTS-u da se pripremaju dve mere podrške za poljoprivrednike.

Kako je naveo, poljoprivrednicima će biti omogućena kreditna podrška za tekući rad poljoprivrednih gazdinstava i subvencionisani krediti. Takođe, biće dostupna sektorska podrška za poljoprivredne aktivnosti koje su bile naročito izložene krizi, odnosno one koje su povezane sa sektorom ugostiteljstva, kao što su mlekari i povrtari. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Što se tiče kretanja tokom policijskog časa, Nedimović kaže da je pokazana maksimalna tolerancija kako bi mogli nesmetano da obrađuju svoje njive.

“Poljoprivrednici su disciplovani, sami u svom traktoru, izolovani su, rade svoj posao i maksimalno se angažuju”, rekao je Nedimović i dodao da se mora voditi računa da ne dođe do zloupotreba.

Autor: RTS, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.