Izvor: Luftika.rs, 28.Feb.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić u teškom stanju i bez svesti prebačena u Urgentni centar

Neda Arnerić u sredu uveče hitno je prebačena u Urgentni centar.
Kako se nezvanično saznaje, poznata srpska glumica nalazi se u teškom stanju.
Nju je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan, piše Kurir.
– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u Urgentni centar – navodi izvor.
Komšije su potvrdile da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << glumičin brat pojavio sa ćebetom u ruci i potvrdio im da joj je pozlilo.
Prema poslednjim informacijama, glumica je prebačena na VMA. Smeštena je prvo na toksikologiju, gde su urađeni svi pregledi i analize, a potom je, navodno, prebačena na psihijatriju.
Mira Banjac završila sa glumom: Trpim velike bolove

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neda Arnerić u bolnici: Lekari joj spasili život

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019

Proslavljena srpska glumica je sinoć primljena na VMA, a trenutno je njeno stanje stabilno...Glumica Neda Arnerić sinoć je je hitno prebačena u bolnicu...Nju je u besvesnom stanju pronašao brat koji je, nakon što mu glumica nije odgovarala na telefonske pozive, uz pomoć bravara obio stan, piše...

Nastavak na Mondo...

NEDU ARNERIĆ SPASLI NA VMA: Otrovala se alkoholom i lekovima

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2019

Poznata glumica pod budnim okom lekara na Vojnomedicinskoj akademiji ZDRAVSTVENO stanje glumice Nede Arnerić, koja je u sredu uveče primljena na Vojnomedicinsku akademiju, stabilizovano je terapijom koju prima od dolaska u ovu ustanovu, potvrđeno je "Novostima" u VMA. Kako smo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.