Nataša s detetom provela košmarnu noć na aerodromu, iz Srbije javili da se sami snađu (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Sep.2022, 18:03

Nataša s detetom provela košmarnu noć na aerodromu, iz Srbije javili da se sami snađu (FOTO)

Poslednjih meseci svedoci smo brojnih problema sa letovima, kako u Evropi, tako i u Srbiji. Najnoviji slučaj otkazivanja leta Er Srbije desio se sinoć (31. avgust). Let iz Ljubljane za Beograd planiran u 21 sat otkazan je, a neki putnici bili su prinuđeni, kao u slučaju Nataše Celić da celu noć provedu na ovom aerodromu.
Inače, Nataša je noć na ljubljanskom aerodromu provela sa osmogodišnjim sinom koji je danas trebalo da krene u školu.
Da muka bude veća, kako je putnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rečeno da je naredni let u 9 ujutru, kako se vidi po sajtovima aerodroma u Beogradu i Ljubljani, i jutarnji let je pomeren na 12 sati, a zatim na 12:45.
Inače, Nataša Celić se medijima javila nešto posle ponoći. U mejlu koji nam je poslala navela je da je let već u startu kasnio sat vremena.
Kako je bila bez novca da bi platila taksi ili neki hotel, ona je upitala osoblje zar ne treba oni da im nađu i organizuju neki smeštaj,  na šta su oni odgovorili  „da su iz Srbije javili da moraju sami da se snađu“
Foto:Privatna arhiva – Osmogodišnje dete i ja smo prespavali na stolicama na aerodromu… Da vam ne kažem da nismo imali, a dali su nam samo flašicu vode od 300 mililitara – navela je Nataša za portal Nova.rs.
Nataša kaže da su jutros dobili sendvič i vodu.
– Sada je već 17 sati kako smo na aerodromu. Dobili smo malopre sendvič, pakovanje tviksa i 500 ml vode – dodala je ona koja se u trenutku razgovora i dalje nalazi u Ljubljani.
Ona je istakla da je uredno platila dve karte za avion koje nisu, kako je kazala, jeftine, a na let se odlučila kako bi stigla sve svoje obaveze da završi, posebno zato jer joj dete danas kreće u školu.
Foto:Privatna arhiva – Zakasnila sam za obaveze koje imam, dete u školu nije otišlo, a pitanje je kada ćemo izaći odavde – navela je Nataša za Nova.rs.
Ona navodi da za sada još nema nikakvih informacija o letu.
– Pominju neko nevreme u Srbiji, ali to sada poslednjih sat vremena. Očajni smo svi. U kol centru aerodroma se noćas niko nije javljao, a ni jutros – žali se ona.
– Svuda se piše da se beogradski aerodrom renovira, a ovakvi problemi se guraju pod tepih – žali se revoltirana putnica.
Foto:Privatna arhiva Inače, na sajtu beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ navodi se da jutrošnji let JU 191 kasni od planiranog vremena sletanja u 11.10 časova.
Dok je jučerašnji let JU 195 koji je trebalo da sleti u 22.20 otkazan, navodi se na sajtu.
Na sajtu ljubljanskog aerodroma stoji da je let pomeren sa 9.50 na 12.45.
Izvor: Nova
Er Srbija se odužila dečaku kog je rasplakala pre 7 dana, sleteo je u BG i oduševljeno seo u kokpit

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.