Nasri pod istragom zbog dopinga, preti četvorogodišnja suspenzija

Izvor: Radio 021, 06.Jan.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasri pod istragom zbog dopinga, preti četvorogodišnja suspenzija

Fudbaler Sevilje Samir Nasri suočava se sa četvorogodišnjom suspenzijom jer je Svetska antidoping agencija (WADA) pokrenula istragu zbog sumnje da se dopingovao.

WADA zahteva urgentnu istragu o tome da li je francuski fudbaler kršio doping pravila prilikom lečenja u Los Anđelesu prošlog meseca, saopšteno je iz te organizacije.

Nasri se našao na udaru španske agencije za zaštitu zdravlja, koja pokriva antidoping u toj zemlji, zbog sumnje da je bio podvrgnut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posebnoj intravenoznoj terapiji. Takva terapija zabranjena je od strane WADA, osim ako u slučaju garancija da se neće sprovoditi više od 50 mililitara na šest sati, dok se na pomenutoj klinici u SAD sprovodi duplo više.

Nasri, pozajmljeni fudbaler Mančester Sitija u Sevilji, ima pravo da igra dok traje istraga, ali iz WADA su najavili da će slučaj biti brzo rešen.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.