Izvor: Radio 021, 14.Sep.2020, 19:02

Nasmejte se! Ovo su finalisti takmičenja za najsmešnije fotografije iz divljeg sveta za 2020. godinu

Finalisti za nagradu za smešne fotografije divljeg sveta za 2020. godinu su objavljeni.

Roland Kranitz/Comedy Wildlife Photography Awards„O sole mio"- Ova strastvena tekunica je fotografisana u Mađarskoj

Finalisti su stigli! Upoznajte ovogodišnje takmičare za titulu najsmešnije fotografije divljih životinja.

Organizatori takmičenja promovišu očuvanje prirode, ove godine s četiri poruke: kupujte lokalno, dajte pčelama šansu, izbegavajte putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << avionom i postanite promoter divljeg sveta.

Pobednici će biti proglašeni 22. oktobra, a do tada pogledajte kako izgledaju životinje „zatečene" u smešnim i čudnim pozama.

Najsmešnije fotografije životinjskog carstva Lepota velikih gradova U fotografijama: Najneverovatniji pejzaži na svetu Max Teo/Comedy Wildlife Photography Awards„Shvatio sam da je poslednji dan letnjeg rasputa"- Vidra uslikana u SingapuruJill Neff/Comedy Wildlife Photography AwardsKuliranje - rakun s hrabrim izrazom na licu, iako je možda zaglavljen na drvetu u šumama OhajaThomas Vijayan/Comedy Wildlife Photography AwardsZabava za sve generacije - deluje da se neki lenguri bolje provode od drugih (starijih). Fotografija iz IndijeAyala Fishaimer/Comedy Wildlife Photography AwardTeški pregovori u Izraelu - nikad ne ulazi u raspravu sa lisicomMartin Grace/Comedy Wildlife Photography AwardsBabun u godinama - fotografija iz BocvaneMarcus Westberg/Comedy Wildlife Photography AwardsOvoj gorili je dosadno - fotografija koja je stigla iz nacionalnog parka u UgandiKrisztina Scheef/Comedy Wildlife Photography Award„Sad te ozbiljno pitam, nećeš da podeliš sa mnom?" Ova scena je zabeležena u Škotskoj. Pafin desno se verovatno više neće družiti s ovim kome je kljun pun ribaJacques Poulard/Comedy Wildlife Photography Awards„Teška je moja sudbina" - ovaj medved iz Norveške oseća se kao svi mi zbog ove godine 2020.Arthur Telle Thiemann/Comedy Wildlife Photography Da li je ovo najsrećnija riba na svetu ili je izbeljivanje zuba prošlo kako treba - riba papagaj sa Kanarskih ostrva

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.